Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@07:14:29 GMT

جزئیات برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۱ اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۶۴۰۵

جزئیات برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۱ اعلام شد

سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۱ اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۱ اعلام کرد.

داوطلبان برای شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ به موارد زیر توجه کنند:


الف‌- برگزاری آزمون و چاپ کارت شرکت در آزمون

این آزمون در نوبت صبح روز‌های چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه و جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوطلبان هر یک از کدرشته‌های امتحانی لازم است به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند. محل برگزاری آزمون داوطلبان با توجه به شهرستان درج شده در بند ۳۷ تقاضانامه ثبت نامی آنان به شرح جدول شماره ۱ (مندرج در ذیل این اطلاعیه) می‌باشد.

لازم به توضیح است امکان چاپ کارت شرکت در آزمون که حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان می‌باشد از روز یکشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۵ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان فراهم گردیده است. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است؛ لذا داوطلبان بایستی شخصاً برای چاپ کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.

تبصره: آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی داوطلب شرکت در رشته امتحانی دوم (رشته شناور) نیز بوده‌اند، می‌بایست کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه این سازمان دریافت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند. زمان برگزاری آزمون رشته‌های شناور (رشته انتخابی دوم) صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۸ می‌باشد.

۱- آزمون کدرشته‌های امتحانی ۱۱۲۸ (آموزش زبان ژاپنی)، ۱۱۲۹ (زبان و ادبیات اردو)، ۱۲۸۷ (مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی) و ۱۳۶۰ (مجموعه موسیقی) منحصراً در شهرستان تهران برگزار خواهد شد؛ لذا داوطلبان هریک از کد‌رشته‌های امتحانی مذکور ضرورت دارد براساس آدرس و تاریخ مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط در شهرستان تهران مراجعه نمایند.

۲- محل برگزاری آزمون برای ۸ کدرشته امتحانی شامل کدرشته‌های امتحانی ۱۱۴۹، ۱۱۴۷، ۱۱۵۰، ۱۱۵۴، ۱۱۵۵، ۱۱۵۷، ۱۱۵۸ و ۱۱۵۹ که ثبت‌نام آن‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی ذیربط و با هماهنگی این سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طریق اطلاعیه‌ای که هریک از ارگان‌های ذیربط صادر می‌نمایند آزمون این کدرشته‌ها در تاریخ‌های پیش‌بینی شده برگزار خواهد شد. برای این دسته از داوطلبان کارت شرکت در آزمون از طریق درگاه سازمان صادر نشده است.

ب-کنترل محتوای کارت شرکت در آزمون

داوطلبان درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغایرتی مشاهده نمودند، لازم است به شرح زیر اقدام نمایند:

۱- چنانچه زبان خارجی مندرج در کارت شرکت در آزمون با زبان خارجی انتخابی وی که در ثبت‌نام اینترنتی انجام شده (البته با توجه به مفاد مواد امتحانی)، مغایرت دارد، یا در رابطه با معلولیت (بینایی، شنوایی، و جسمی حرکتی) اختلافی مشاهده می‌نمایید، ضروری است در روز دو شنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۶ لغایت روز سه‌شنبه ۱۴۱/۰۲/۲۷ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ و ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ به نماینده این سازمان مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمائید. (آدرس حوزه‌های رفع نقص در جدول شماره ۲ در ذیل این اطلاعیه درج شده است).

۲- در صورتی که در رابطه با سایر مندرجات کارت شرکت در آزمون از جمله نام رشته تحصیلی، نام محل تحصیل و معدل دوره کارشناسی (معدل براساس مفاد بند «د‍» مندرج در این اطلاعیه) و با توجه به ثبت‌نام انجام شده، اشکالی مشاهده می‌شود، لازم است جهت اصلاح مورد یا موارد مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۳۰ منحصراً به قسمت ویرایش اطلاعات کارت در درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و موارد مربوط را اصلاح نمایید.

۳- داوطلبان شرکت‌کننده چنانچه داوطلب اعمال بند مربوط به گزینش در رشته‌های دانشگاه پیام‌نور و موسسات غیرانتفاعی می‌باشند لازم است در زمان تکمیل فرم انتخاب رشته (اوایل تیرماه) در این خصوص طبق اعلام این سازمان اقدام نمایند.

ج- سهمیه رزمندگان و ایثارگران

۱- در کارت شرکت در آزمون در مقابل سهمیه ثبت‌نامی داوطلبانی که در تقاضانامه ثبت‌نام و با توجه به ضوابط، داوطلب سهمیه رزمندگان و ایثارگران شده‌اند و سهمیه آنان مورد تأیید ارگان ذیربط قرارگرفته است، عیناً همان عنوان سهمیه انتخابی قید شده است.

۲- داوطلبانی که در این آزمون با توجه به ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک (۱) داوطلب سهمیه رزمندگان شده‌اند و سهمیه آنان از سوی ارگان ذیربط مورد تأیید قرار نگرفته است در کارت شرکت در آزمون آنان در مقابل عنوان سهمیه، رزمنده درج نشده است.

۳- متقاضیان استفاده از سهمیه‌های ایثارگان بنیاد شهید و امور ایثارگران و سهمیه رزمندگان ارگان وزارت جهاد کشاورزی، سپاه پاسداران (سازمان بسیج مستضعفین) و واحد‌های تابعه ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت اعلام مغایرت لازم است حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۳۰ منحصراً به درگاه اطلاع رسانی این سازمان (قسمت ویرایش اطلاعات) در کارت ورود به جلسه مراجعه و با توجه به توضیحات مندرج در این درگاه نسبت به اصلاح و ویرایش سهمیه خود اقدام نمایند تا در صورت تأیید سهمیه توسط ارگان مربوط، سهمیه برای آنان اعمال گردد. ضمناً تأکید می‌گردد داوطلبانی که در زمان ثبت‌نام داوطلب استفاده از سهمیه بودند ولی سهمیه آنان به هر دلیل از طرف ارگان ذیربط مورد تایید قرار نگرفته، برای بررسی و روشن شدن وضعیت سهمیه خود (بعد از ویرایش) حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ علت عدم تایید سهمیه را از ارگان‌های ذیربط پیگیری نمایند. در صورت تایید سهمیه توسط ارگان ذیربط، سهمیه درخواستی اعمال می‌گردد؛ در غیر اینصورت با سهمیه آزاد گزینش خواهند شد و هیچ‌گونه اعتراضی قابل قبول نمی‌باشد.

د‍- معدل

معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون داوطلبان، براساس اطلاعات ثبت‌نام که توسط خود فرد انجام شده، درج گردیده است، لذا لازم است معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به تبصره‌های ذیل بررسی و در صورت مشاهده مغایرت، به قسمت ویرایش اطلاعات در کارت ورود به جلسه و در درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به اصلاح معدل خود اقدام نمایید. در غیر اینصورت مسئولیت هرگونه تبعات بعدی به عهده شخص داوطلب بوده و هیچگونه عذری در این مورد پذیرفته نمی‌باشد. درضمن براین اساس تاکید می‌شود داوطلبان عزیز نسبت به کنترل معدل اعلامی و معدل واقعی خود اقدام لازم را بعمل آورند. لازم به ذکر است در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولی داوطلبان دارای مغایرت معدل ولو در حد ۲ تا ۵ صدم نمره نیز اقدام شده است.

تبصره ۱- فارغ‌التحصیلان سنوات قبل و همچنین آن دسته از داوطلبانی که تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ (زمان شروع ثبت نام برای شرکت در آزمون) به عنوان دانش‌آموخته تلقی گردیده‌اند و یا به عبارت دیگر موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شده‌اند باید معدل مندرج در مدرک لیسانس (کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.

تبصره ۲- دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی که در زمان شروع به ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون (تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶) همچنان دانشجو بوده‌اند، اعم از اینکه بعد از پایان مهلت زمان ثبت‌نام فارغ‌التحصیل شده‌اند و یا حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ فارغ‌التحصیل گردیده‌اند، لازم است در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود براساس مدرک فارغ‌التحصیلی اقدام نمایند.

تبصره ۳- دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصیل خواهند شد، لازم است میانگین واحد‌های گذرانده شده تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج نموده و با مراجعه به دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی، فرم مخصوص معدل (مندرج در این اطلاعیه) را به تأیید موسسه محل تحصیل خود رسانده و آن را نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولی به موسسه محل قبولی ارائه نمایند.

تبصره ۴- فارغ‌التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل مقطع کاردانی (فوق‌دیپلم) و مقطع کارشناسی (لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون آن‌ها یکسان باشد.

تبصره ۵- دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته که پس از اخذ مدرک کاردانی (فوق‌دیپلم) در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شده‌اند و هم اکنون نیز دانشجو بوده و حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۱۴۰۱ فارغ التحصیل خواهند شد، باید معدل مقطع کاردانی و میانگین واحدهای گذرانیده شده در مقطع کارشناسی آنان تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون، مطابق مفاد تبصره ۲ فوق یکسان باشد.

یادآوری مهم: با توجه به اینکه درصورت مغایرت معدل ثبت شده در فرم ثبت نام بعد از اعلام قبولی نهایی، با معدل واقعی که به هر دلیل اشتباه قید شده باشد، منجر به لغو قبولی شما می‌شود، ضرورت دارد نهایت دقت را درخصوص ثبت معدل واقعی خود به عمل آورید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنکور ارشد کارت ورود به جلسه زمان برگزاری آزمون سازمان سنجش معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون مندرج بر روی کارت مقطع کارشناسی رشته های امتحانی آزمون داوطلبان سهمیه رزمندگان برگزاری آزمون تا تاریخ ۱۴۰۰ اقدام نمایند فارغ التحصیل رشته امتحانی برای شرکت ارگان ذیربط شده اند ثبت نامی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش‌وپرورش، در یکی از سخنرانی‌هایی که به مناسبت روز معلم انجام داد به مساله‌ای اشاره کرد که نه‌تن‌ها تعجب بسیاری را برانگیخت که باعث شد کارشناسان آموزش یک بار دیگر آمار‌های مربوط به افت تحصیلی دانش‌آموزان طی سه سال گذشته را بررسی کنند تا مطمئن شوند وزیر آموزش‌وپرورش در مورد الگو شدن ایران و سیستم آموزشی کشور خودمان صحبت می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز، مگر می‌شود طی سه سال گذشته رکورد بیشترین افت تحصیلی را در کشور شکسته باشیم؛ میانگین مدل دانش‌آموزان متوسطه حتی به ۱۲ هم نرسد و باز مدعی الگوی جهانی شدن باشیم؟

اینکه وزیر آموزش‌وپرورش بر مبنای کدام تحول بنیادین در حوزه آموزش به چنین نتیجه‌ای رسیده و در حالی که برای خیلی از مردم دیدن دامنه هم مقدور نیست ایشان خود را در حال رسیدن به قله می‌بیند مساله‌ای است که تنها شخص وزیر می‌تواند پاسخگوی آن باشد.

اما اگر بخواهیم نگاهی آماری به آنچه امروز در حوزه آموزش‌و‌پرورش ما در جریان است بیندازیم، باید به سراغ افرادی برویم که بر اساس آمار و ارقام واقعی اظهارنظر می‌کنند نه بر اساس هیجانات آنی یک مصاحبه.

حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است

علیرضا کمالی، کارشناس آموزش، در این باره می‌گوید: متاسفانه اصلاً مشخص نیست وزیر آموزش‌وپرورش بر اساس و مبنای کدام استاندارد‌ها و آمار‌های موجود به این نتیجه رسیده‌اند که سیستم آموزشی ما قرار است به الگوی جهانی تبدیل شود. اما حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است که متاسفانه در کشور ما سال‌هاست دیگر کسی سراغی هم از آن نمی‌گیرد.

اینکه وزیر آموزش‌وپرورش بر مبنای کدام تحول بنیادین در حوزه آموزش به چنین نتیجه‌ای رسیده و در حالی که برای خیلی از مردم دیدن دامنه هم مقدور نیست ایشان خود را در حال رسیدن به قله می‌بیند مساله‌ای است که تنها شخص وزیر می‌تواند پاسخگوی آن باشد.

اما اگر بخواهیم نگاهی آماری به آنچه امروز در حوزه آموزش‌و‌پرورش ما در جریان است بیندازیم، باید به سراغ افرادی برویم که بر اساس آمار و ارقام واقعی اظهارنظر می‌کنند نه بر اساس هیجانات آنی یک مصاحبه.

حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است

علیرضا کمالی، کارشناس آموزش، در این باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: متاسفانه اصلاً مشخص نیست وزیر آموزش‌وپرورش بر اساس و مبنای کدام استاندارد‌ها و آمار‌های موجود به این نتیجه رسیده‌اند که سیستم آموزشی ما قرار است به الگوی جهانی تبدیل شود. اما حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است که متاسفانه در کشور ما سال‌هاست دیگر کسی سراغی هم از آن نمی‌گیرد.

بیشترین آمار بازماندگان از تحصیل را طی ۱۰ سال گذشته داشته‌ایم

او می‌افزاید: در همین روز‌هایی که وزیر آموزش‌وپرورش چنین ادعایی دارند ما بیشترین آمار بازماندگان از تحصیل را طی ۱۰ سال گذشته داشته‌ایم. در همین روز‌هایی که چنین ادعایی مطرح می‌شود ما در پایین‌ترین سطح کیفیت استاندارد‌های آموزشی قرار داریم و افت تحصیلی بیداد می‌کند.

این کارشناس آموزش توضیح می‌دهد: استاندارد‌های جهانی با استاندارد‌هایی که وزیر آموزش‌وپرورش برای جهانی شدن مد نظر قرار داده‌اند، منطبق نیست. عدالت آموزشی، موفقیت دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی و البته شناسایی استعداد‌ها و پرورش دادن آن‌ها مسائلی است که در حوزه آموزشی اکثر کشور‌های دنیا مد نظر است که خب ایران متاسفانه هیچ کدام این‌ها را در شرایط مطلوب ندارد.

فتح قله با حرف یا عمل؟!

کمالی می‌گوید: مساله اینجاست که روی کاغذ و با سخنرانی ما می‌توانیم روزی هزار بار قله‌ها را فتح کنیم، اما وقتی پای کار و عمل به میان می‌آید، چقدر موفق خواهیم بود؟ در همین سال تحصیلی جاری سه ماه اول سال بسیاری از مدارس دولتی معلم نداشتند. کیفیت آموزش در مدارس دولتی به‌شدت پایین آمده است چراکه معلمان از وضعیت معیشتی خود رضایت ندارند. همین امر به افت تحصیلی دانش‌آموزان دامن زده است.

او ادامه می‌دهد: کنار گذاشتن معلمان باتجربه آن هم تنها به دلیل مسائلی که در گزینش مطرح می‌شود، سر کار آوردن معلمانی که توانایی و تجربه لازم را برای تدریس در مقاطع بالا ندارند، بی‌توجهی به وضعیت روحی و روانی معلمان به خصوص در مقاطع ابتدایی همه این‌ها مشکلاتی است که از قبل بوده و طی سه سال گذشته تشدید هم شده‌اند.

این کارشناس آموزش می‌گوید: ما زمانی می‌توانیم ادعا کنیم الگوی جهانی خواهیم شد و نزدیک به قله هستیم که حداقل نیمی از این مشکلات را به شکل واقعی رفع کرده باشیم.

وعده‌ها بر اساس امکانات باشد

هدیه رسولی، یکی دیگر از کارشناسان حوزه آموزش‌وپرورش، در این باره می‌گوید: مساله فقط الگو بودن نیست؛ مساله این است که وزیر آموزش‌و‌پرورش وعده‌هایی می‌دهد که در عمل اصلاً امکان اجرایی شدن آن وجود ندارد. به عنوان مثال طرح «هر دانش‌آموز متوسطه یک مهارت» که گفته شده از مهر امسال اجرایی می‌شود به زیرساخت‌هایی نیاز دارد که هیچ کدام از مدارس ما این زیرساخت‌ها را ندارند مگر مدارس فنی و حرفه‌ای.

مجبور کردن کودکان از سنین پایین به یادگیری، مصداق بارز کودک‌آزاری است

او اضافه می‌کند: یک ماه پیش هم وزیر آموزش‌وپرورش مدعی شده بود باید سن گرفتن دیپلم را به ۱۵ سال برسانیم در حالی که مجبور کردن کودکان از سنین پایین به یادگیری، خود مصداق بارز کودک‌آزاری است و اصلاً در این خصوص چقدر مطالعه شده و چه بررسی‌هایی انجام شده که وزیر با استناد به آن‌ها این خبر را اعلام می‌کند؟

حوزه آموزش‌وپرورش به میدان آزمون و خطا برای مسئولان تبدیل شده است

رسولی در پایان می‌گوید: متاسفانه حوزه آموزش‌وپرورش به میدان آزمون و خطا برای مسئولان تبدیل شده است و هر کدام که سکان هدایت این وزارتخانه را در دست می‌گیرند می‌خواهند روشی جدید را به بوته آزمایش بگذارند غافل از اینکه چنین برخورد‌هایی خود یکی از عوامل مهم افت تحصیلی دانش آموزان به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد