Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- پروانه بندپی: آزمون‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت که هرسال بدون هیچ تغییری در محدوده زمانی مشخصی برگزار می‌شدند، امسال به دلیل شیوع و ماندگار شدن ویروس کرونا دچار تغییرات زیادی شده‌اند.

طی ماه‌های گذشته تاریخ برگزاری برخی آزمون‌های سال ۹۹ حداقل دو بار تغییر کرد. با آنکه اعلام شده است تاریخ برگزاری برخی از آنها قطعی شده، اما باز مشخص نیست شرایط کشور به دلیل اوج گرفتن ویروس کووید۱۹ طی روزهای آینده چگونه پیش خواهد رفت و آیا تاریخ برگزاری آنها دوباره دچار تغییر خواهد شد یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور غلامی، وزیر علوم چند روز پیش گفت که «آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد قطعا مرداد امسال برگزار خواهند شد و در مورد تاریخ برگزاری آزمون سراسری هم به‌زودی تعیین‌ تکلیف می‌شود.» البته غلامی این را هم گفت که «امیدواریم برگزاری آزمون‌ها به شهریور نکشد و در همین مردادماه برگزار شود.»

وزیر علوم با بیان اینکه زمان برگزاری آزمون‌ها ازجمله کنکورسراسری به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد، گفت: «این حق داوطلبان است که سال آینده در دانشگاه‌ها حاضر باشند. اگر به هر دلیلی حق ورود به دانشگاه‌ها برای این افراد ضایع شود، وزارت علوم نمی‌تواند مسئولیت آن را بپذیرد.»

با توجه به این که تعیین تاریخ برگزاری آزمون‌ها، فعالیت کسب‌وکارها و مشاغل و اعلام تعطیلی‌ها به عهده ستاد ملی مقابله با کرونا گذاشته شده، تاریخ برگزاری آزمون‌ها باید با هماهنگی این ستاد باشد و حتی سازمان سنجش آموزش کشور به‌تنهایی نمی‌تواند در این زمینه تصمیم‌گیرنده باشد.

داوطلبان کنکور به خصوص کسانی که برای اولین کنکور خود آماده می‌شوند، امسال علاوه بر نگرانی‌هایی که برای آزمون دارند، نگران تعویق دوباره زمان کنکور نیز هستند. کنکوری که قرار بود سر تاریخ معیّن برگزار شود و سرنوشت هر یک از آنها را تعیین کند، اما حالا به دلیل شیوع کرونا به اضطراب و دلشوره آنها افزوده است و آنها نمی‌دانند چه سرنوشتی در انتظار آنهاست.

در این گزارش، آخرین تغییرات آزمون‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت را درج کرده‌ایم که می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید. گفتنی است آزمون دکتری سراسری و آزمون دکتری دانشگاه آزاد و نیز آزمون کنکور کارشناسی ارشد سراسری و آزاد از ۳ سال پیش به صورت یکپارچه و همزمان توسط سازمان سنجش برگزار می‌شوند. بنابراین در جدول زیر، نام آزاد یا دولتی بودن آزمون‌ها ذکر نشده است.
 

  نام آزمون

 تاریخ قبلی

تاریخ جدید برگزاری

 کارشناسی (کنکور سراسری)

  ۳۰ و ۳۱ مرداد 

 فعلا زمان آزمون تغییر نکرده است

 کارشناسی ناپیوسته  

  ۱۴ شهریور 

 ۱۴ شهریور

 کارشناسی ارشد ناپیوسته

  ۲ و ۳ مرداد 

 ۱۶ و ۱۷ مرداد

 دکتری نیمه متمرکز (PHD)

  ۲۶ تیر

 ۹ مرداد

 دکتری تخصصی علوم پزشکی

  ۲۷ تا ۳۰ تیر 

 متعاقبا اعلام می‌شود

 دستیاری دندانپزشکی

  ۳۰ مرداد

 ۳۰ مرداد

 آزمون زبان وزارت بهداشت (MHLE)

  ۲ مرداد

 هنوز تصمیم‌گیری نهایی نشده است

 رشته‌های داروسازی

  ۱۲ مرداد

 ۱۲ مرداد

 کاردانی به کارشناسی

  ۳ مرداد

 ۱۴ شهریور

 تیزهوشان (سمپاد) (مربوط به دانش‌آموزان پایه هفتم و دهم)

  ۲۷ تیر

 ۱۰ مرداد

کد خبر 531227 برچسب‌ها آزمون کارشناسی ارشد آزمون دکترا آزمون وزارت بهداشت کنکور وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش آموزش کشور آزمون کارشناسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آزمون کارشناسی ارشد آزمون دکترا آزمون وزارت بهداشت کنکور وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش آموزش کشور آزمون کارشناسی برگزاری آزمون ها تاریخ برگزاری کارشناسی ارشد وزارت بهداشت وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی دانشجوی دکتری تخصصی توسعه کشاورزی از دانشگاه زنجان درباره علت انجام این طرح گفت: استان مازندران با توجه به موقعیت خاص اقلیمی از گذشته به عنوان یکی از پایه‌های اصلی کشاورزی و تأمین مواد غذایی در ایران مطرح بوده و در بسیاری از محصولات کشاورزی ازجمله مرکبات در کشور از بالاترین جایگاه برخوردار است. به همین علت باید با شناخت کامل همه ابعاد و ویژگی‌های این پدیده‌ها، روند تغییرات و نوسانات عوامل اقلیمی برای ارزیابی امکان بروز تغییرات اقلیمی احتمالی بررسی شود.

وی ادامه داد: از طرفی، معیشت خانوارهای روستایی وابسته به کشاورزی است و این آسیب‌پذیری می‌تواند اثرات غیرمستقیمی برالگوی تجارت، توسعه و امنیت غذایی داشته باشد. در سال‌های اخیر توجه مجامع علمی جهان به موضوع تغییر اقلیم بیشتر در زمینه‌های اثرات و پیامدهای تغییر اقلیم و بررسی سازوکارهای تاب‌آوری و سازگاری در مقابل تغییر اقلیم معطوف شده و در سطح جهانی، تغییرات چشمگیری در نگرش نسبت به مخاطرات دیده می‌شود. بر اساس این نگرش، برنامه‌های کاهش مخاطرات باید به دنبال ایجاد و تقویت ویژگی‌های جوامع تاب‌آور باشند و در زنجیره مدیریت سوانح به مفهوم تاب‌آوری نیز توجه کنند.

هاشمی ساداتی تصریح کرد: سازگاری در کشاورزی با توجه به محرک اقلیمی و اصلاحات مرتبط با آن و مطابق با گونه‌های مختلف مزرعه و مکان‌ها، و شرایط اقتصادی، سیاسی و سازمانی انجام می‌شود. مناطق مختلفی از کشور در سال‌های اخیر تحت تأثیر نوسانات آب و هوایی و تغییر اقلیم قرار گرفته‌اند که از این بین می‌توان به مناطق کشاورزی استان مازندران اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: نتایج این پژوهش در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی، منطقه‌ای و محلی برای مقابله با آثار وپیامدهای نوسانات وتغییرات اقلیمی در کشور و استان مورد استفاده جدی و کاربردی قرار می‌گیرد و به تدوین برنامه‌ها و اقدامات عملیاتی لازم برای افزایش ظرفیت‌های سازگاری و تاب‌آوری بخش کشاورزی وجوامع محلی در مواجهه با تغییرات و نوسانات اقلیمی کمک می‌کند.

هاشمی ساداتی گفت: توجه به مسأله تغییر اقلیم از اهداف و اولویت‌های کشور‌های مختلف جهان است چراکه با مسائل دیگری از جمله کاهش فقر، امنیت غذایی، دستیابی به خدمات بهداشتی، آموزش و انرژی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: تغییر اقلیم تأثیر قابل توجهی بر منابع آب خاورمیانه می‌گذارد و به دنبال آن کشور ما نیز با چالش‌های جدی به‌خصوص در بخش آب و کشاورزی مواجه خواهد شد. از طرفی کشاورزی یکی از حساس‌ترین بخش‌هایی است که در معرض تغییرات اقلیمی قرار دارد.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: شواهد موجود نشان می‌دهد که تغییر اقلیم و اثرات آن جهانی است، اما بیشترین اثرات نامطلوب را بر کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای آفریقایی و آسیایی به‌خاطر پایین بودن ظرفیت مقابله‌شان می‌گذارد.

وی تصریح کرد: کشاورزی را می‌توان یک فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست که طیف وسیعی از خدمات زیست بوم را فراهم می‌کند. مهمتر از همه اینکه کشاورزی به اشکال و در مکان‌های مختلف به تغییر اقلیم حساس شده و ظرفیت مدیریت این خطر نیز در این مناطق متغیر است.
این محقق و پژوهشگر افزود:

«تحلیل آسیب‌پذیری و تاب‌آوری باغداران مرکبات در سازگاری آن‌ها در برابر تغییر اقلیم در استان مازندران» عنوان طرحی است که سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی اسماعیل کرمی دهکردی ون حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است .

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • تغییرات تاکتیکی پوچتینو چگونه فصل چلسی را نجات می‌دهد؟
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر